Vier met ons het begin van de OlijfOlie Oogst 2016 en PROEF!

GreenBites                                                   GreenBites                                                                                                                                         

Proef de krachtige “Novello” 2016 – de traditionele eerste persing van het oogstseizoen – geniet van heerlijke GreenBites-hapjes en leer bij een korte olijfolieproeverij waar je bij het proeven en kopen van olijfolie op moet letten. Vul ter plekke onze vragenlijst in om in aanmerking te komen voor een verrukkelijk GreenBites Cadeaupakket t.w.v. €44.95,- dat wij die avond verloten!

 

In My Kitchen In My Kitchen
Proef bij In My Kitchen de geurige gerechten die bereid zijn op de cederhouten ovenplanken van “Koken op Hout”. Verder kan je snoepen van koekjes, cupcakejes en ander lekkers van hun bakafdeling, en er is een mooie selectie uit hun uitgebreide aanbod te koop. Ding mee naar een geweldig “Zoetpakket” t.w.v. €35,- door te raden hoeveel bakbonen er in de blindbakbonenpot zitten!

 

 

Vino Linea Directa Vino Linea Directa
Proef met Vino Linea Directa prestigieuze Italiaanse wijnen uit Piemonte en omstreken en maak kans op een exclusief wijnpakket ter waarde van €35,-! Welke bijzondere wijnen kan je winnen? Een La Castagnola en een Cortese dell’alto Monferato – oftewel een dolcetto van de mooiste druiven die geselecteerd worden uit de oogst van het jaar, en een heerlijke witte wijn van de druif Gavi di Gavi!

 

 

Casa Di MaggioCasa Di Maggio
Gegrilde hapjes met onze Agrestis Novello zijn gemaakt en gesponsord door onze Siciliaanse buren “Casa di Maggio”. Grazie Mille!