Pastinaak en Pompoen soep met Crema Rucola en Agrestis – Tartufo Bianco

Ingredienten

  • ca. 600 g pompoen
  • ca. 600 g pastinaak
  • ca. 400 g prei
  • 1 liter kip of groente bouillon
  • 5 stuks ster anijs
  • Agrestis Tartufo Bianco

Snij de pompoen en prei in stukken en fruit de pompoen met de helft van de prei. Voeg 0.5 l bouillon toe, samen met de steranijs. Laat 40 minuten sudderen. Pureer met een mixer en voeg zout en peper toe naar smaak.

Snij de pastinaak in stukken en fruit samen met de andere helft van de prei. Voeg 0.5 l bouillon toe (Geen Anijs!) Pureer en voeg zout en peper toe naar smaak.

Beide soepen moeten dezelfde substantie hebben. Door tegelijk op te schenken blijft de kleur gescheiden. Voeg wat Crema Rucola en Agrestis Truffel Olie aan toe.