Marina Colonna – Extra-grote Olijven

 16,95

Uiterste verkoopdatum: Maart 2019

Prijs: €16,95 / Ledenprijs: €14,41

Extra-grote Olijven van onze Olijfboerin Marina uit Molise, Italië. Deze ongelooflijk grote Olijven hebben een vast vlees en een heerlijke, frisse smaak.

BEPERKT AANTAL

400g/700g op zoutwater

5 op voorraad

SKU: MCO700. Inhoud 0,7 g Inhoud 700g Tags: , , , .

Marina Colonna

In de Italiaanse plaats Molise, 200 km ten oosten van Napels, ligt de Masseria Bosco Pontoni in de buurt van San Martino in Pensilis. De geschiedenis van de familie Colonna en de Mandarino is al meer dan 1000 jaar vastgelegd in de historie van Italië. Maar pas aan het einde van de laatste eeuw begon Donna Marina Colonna, die het landgoed van haar ouders erfde, met het cultiveren van olijven. Inmiddels is dit tot een grote passie uitgegroeid en verbouwt Donna Colonna op 55 hectare land 120 m boven zeeniveau vele verschillende cultivars waarvan meer dan de helft biologisch gecertificeerd is.

GreenBites heeft Marina op de Trieste olijfolie beurs ontmoet. Wij vielen meteen voor hun uitzonderlijk lekkere, biologische citroen- en sinaasappeloliën. De biologische schillen van Siciliaanse citrusvruchten worden hier met de vers geplukte olijven geperst. Dat resulteert in een intense, maar pure smaak.

Probeer deze fantastische citrusolie eens op gegrilde witte vis, op zeevruchten, exotische salades, venkel, avocado en nog veel meer.