ansjovis anchovies

Ansjovis filets in Extra Vierge OlijfOlie – Mediterranea

 5,50

Prijs € 5,50

Het is jullie waarschijnlijk al bekend:
De beste kwaliteit gezouten Ansjovis ligt graag in extra vierge olijfolie. Deze ansjovis filets zijn 10-12 cm lang, verfijnt van smaak en lang niet zo zout als de supermarkt kwaliteit. Wij gebruiken deze als verrukkelijke toevoeging in vele Italiaanse, Spaanse en Portugese gerechten in plaats van zout of boven op een dik snee vers brood met tomaat en olijfolie (ons favoriete kantoor lunch)!

100g

SKU: AFM010. Tags: , , , .

Mediterranea Ansjovis filets in extra vierge OlijfOlie

Het Italiaanse Mediterranea cultiveert haar olijfbomen in Calabrië rondom het dorpje Rizziconi. Antonello Anastasi is de derde generatie in de Mediterranea familie. Passie en liefde voor de natuur wordt in de familie als vanzelfsprekend doorgegeven en de verschillende soorten olijfbomen varen er wel bij. Dit familiebedrijf staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en transparantie in de landbouw. Kernwaarden die goed bij ons aansluiten. Zij willen de natuurlijke mediterrane smaak behouden en dat proef je terug in hun producten. Wij hebben bij Mediterranea gekozen voor de biologische extra vierge ansjovis filets vanwege zijn prijs-kwaliteit verhouding.