Werkwijze en Achtergrond

Werkwijze en achtergrond:

Achtergrond: 

In 2010 besloot Dagmar Janousek haar ervaring in business development en marketing en communicatie met haar passie voor duurzaam en gezond voedsel te combineren.
Zo ontstond GreenBites. GreenBites is een not-for-profit organisatie, die onderdeel uitmaakt van het in start-ups gespecialiseerde Amsterdams bedrijf ESSD Consulting.
Inmiddels is Dagmar een geaccrediteerd Savantes-Associate (en slaagt ze jaarlijks in de internationale test om kwaliteiten en samenstellingen van OlijfOlie te herkennen en beoordelen). Ook neemt ze deel aan internationale Championships en spreekt op Congressen rondom het bevorderen van OlijfOlie en de OlijfOlie industrie.

Als Pro-Bono project binnen ESSD Consulting, laat een klein food-gepassioneerd team de GreenBites platform en het aantaal deelnemende boeren elk jaar groeien. Met een zorgvuldige, objectieve selectieprocedure voor zowel boer als product groeit ons aanbod maar ook onze “vriendengroep” langzaam maar consistent.

Wil je meer weten of mee helpen aan ons doel? Wij kunnen het niet alleen!
Contacteer ons op info@greenbites.nl

Onze missie:

Wij brengen met onze passie voor smaak en kwaliteit bijzondere (OlijfOlie) producten direct van de boer naar de keukentafel. Wij promoten duurzame producten en een gezonde levensstijl. Eerlijk geprijsd voor de boer en voor de consument.

Onze droom is de grootste online farm-to-table platform voor geselecteerde, bijzondere en duurzaam geproduceerde (voornamelijk veganistische) producten te worden.