Europa’s meest bijzondere (OlijfOlie)producten, farm-to-table

 

WAT DOEN WIJ?

GreenBites biedt boeren de mogelijkheid duurzame producten via een marketing en verkoop platform, direct aan consumenten te laten proeven en te verkopen. Van “boer naar tafel’ – bij GreenBites nu al in Nederland, Duitsland en Engeland.

WAAROM?

Onze missie: Wij brengen met onze passie voor smaak en kwaliteit bijzondere (OlijfOlie) producten direct van de boer naar de keukentafel. Wij promoten duurzame producten en een gezonde levensstijl. Eerlijk geprijsd voor de boer en voor de consument.
Onze droom is het grootste online farm-to-table platform voor geselecteerde, bijzondere en duurzaam geproduceerde (voornamelijk veganistische) producten te worden.

HOE?

GreenBites gaat ieder jaar op zoek naar de lekkerste duurzame (olijfolie)producten van zelfstandige boeren in landen rond de Middellandse zee. Dit doen wij op beurzen, workshops en wedstrijden en soms benaderen wij op basis van mond-tot-mond reclame. Alle producten zijn, binnen hun categorie, geheel uniek in herkomst, smaak en toepassing!
Wij hanteren een zorgvuldige, objectieve selectieprocedure voor zowel boer als product en proberen met de tijd ook meer variatie in de aangeboden producten te krijgen.

Elke herfst laten wij onze leden nieuwe oogsten en producten proeven en beoordelen. Je bepaalt als “vriend” mee, of een nieuw product in de “vaste GreenBites collectie” belandt.

De “vaste” producten worden dan minimaal 1 jaar lang door GreenBites met communicatie via sociale mediakanalen en partnerorganisaties gesteund (en natuurlijk ook door jouw mond-tot-mond aanbeveling).

GreenBites gaat niet alleen over eerlijke prijzen van overheerlijke producten, maar ook over onderwerpen zoals het bevorderen van duurzaam voedsel, eerlijke prijzen voor boeren en lekker, gezond eten.

DOE JE MEE?

Wil je het GreenBites platform uitproberen en ons helpen de collectie van duurzame producten te laten groeien?
Dat kan met een kleine, eenmalige bijdrage waardoor je een “GreenBites vriend” wordt! Je profiteert dan van een vaste korting van 20% op alle bestellingen en speciale evenementen voor vrienden.
PS: Ook zonder lid te worden van de community kun je voor de normale winkelprijs via onze webshop bestellen en de boeren steunen.
Alleen is het als GreenBites vriend natuurlijk veel leuker (-:

Hopelijk tot snel!

Jullie GreenBites Europe team.

Xoxo