Europa’s beste OlijfOlies van farm-to-table

Welkom bij Europa’s eerste Farm-to-Table online OlijfOlie platform.

GreenBites biedt duurzame boeren een online platform, waar biologisch geproduceerde producten direct aan de consument, dus zonder tussenhandel, verkocht kunnen worden.

Direct van de boer naar jouw tafel!

Aan het begin van GreenBites hebben we ons in OlijfOlie producten gespecialiseerd.  Op deze manier hebben we, in de afgelopen jaren, enkele van de beste extra vierge OlijfOlies in Europa aan onze collectie toe kunnen voegen. Allemaal, op hun eigen manier, geheel uniek in herkomst, smaak en toepassing!

GreenBites gaat niet alleen over goede en eerlijke prijzen op premium biologische producten, maar ook over onderwerpen zoals: het bevorderen van duurzaam voedsel, eerlijke prijzen voor boeren en lekker, gezond eten. We blijven in de komende jaren de collectie met speciale producten uitbreiden.

Wil jij onze boeren steunen en het GreenBites platform uitproberen? Vind je het concept zo leuk dat je GreenBites-community-lid wil worden?

Dat kan met een kleine, eenmalige bijdrage! Je profiteert dan van een vaste korting van 15% op alle producten, regelmatige aanbiedingen, interessante recepten en speciale Foodie-evenementen.

 

Hopelijk tot snel!

Jullie GreenBites Europe team.

xoxo

 

PS: Ook zonder lid te worden van de community kun je via onze webshop bestellen en de boeren direct ondersteunen.