Europa’s beste OlijfOlies van farm-to-table

Welkom bij Europa’s eerste Farm-to-Table Online OlijfOlie platform.

GreenBites biedt duurzame boeren een Online Platform, waar biologisch geproduceerde OlijfOlie producten direct aan de consument, zonder tussenhandel, verkocht kunnen worden. Direct van “boer naar tafel’ – in Nederland, Duitsland en Engeland.

Vanuit onze passie voor smaak en duurzaam eten gaan wij ieder jaar op zoek naar de lekkerste biologische olijfolieproducten van zelfstandige boeren in landen rond de middellandse zee. Wij hanteren een zorgvuldige selectieprocedure voor zowel boer als product.

Op deze manier hebben we enkele van de beste extra vierge OlijfOlies in Europa aan onze collectie toe kunnen voegen. Allemaal, op hun eigen manier, geheel uniek in herkomst, smaak en toepassing!

GreenBites gaat niet alleen over eerlijke prijzen op overheerlijke biologische OlijfOlie producten, maar ook over onderwerpen zoals het bevorderen van duurzaam voedsel, eerlijke prijzen voor boeren en lekker, gezond eten.

Wil jij onze boeren steunen en het GreenBites platform uitproberen? Vind je het concept zo leuk dat je GreenBites-community-lid wil worden?

Dat kan met een kleine, eenmalige bijdrage! Je profiteert dan van een vaste korting van 15% op alle producten, regelmatige aanbiedingen, interessante recepten en speciale Foodie-evenementen.

PS: Ook zonder lid te worden van de community kun je via onze webshop bestellen en de boeren direct ondersteunen.

Hopelijk tot snel!

Jullie GreenBites Europe team.

xoxo