Welkom bij GreenBites!

De GreenBites coöperatie faciliteert vanuit passie voor smaak en duurzaam eten, de distributie van premium olijfolie producten uit mediterrane landen “from farm to table”. Sommige OlijfOlie vrienden kennen ons nog onder het initiatief  “Olivomio”.

Bij GreenBites is delen het sleutelwoord van onze organisatie. Wij maken ieder jaar een zorgvuldige selectie eerste klas olijfolie producten uit de prachtige mediterrane landen die ons continent rijk is. Hier is immers het vloeibare goud op haar best. Wij kennen onze boeren persoonlijk en zitten regelmatig samen aan tafel om nieuwe lekkernijen aan onze smaakpapillen te onderwerpen. Een inmiddels ervaren testpanel beslist vervolgens of deze selectie het ook haalt tot jullie tafel.

Het beste van de boer rechtstreeks naar jullie tafel zonder tussenhandel!

Maar de GreenBites coöperatie gaat niet alleen over kortingen op premium producten. Het gaat ook om het bevorderen van ambachtelijkheid in voeding, eerlijke prijzen voor de boeren, om lekker en gezond eten, gezelligheid, kennis vergaren en in ons geval ook om heerlijke proeverijen.

Met de winst, die wordt uitgekeerd als coöperatief dividend, ondersteunt de coöperatie initiatieven die bijdragen aan een eerlijker en gezonder voedselsysteem.

Je hoeft niet per se lid van de coöperatie te worden – je kunt altijd onze bijzondere olijfolie producten ook voor de normale winkelprijs kopen: Of via onze website of via enkele winkels in Nederland die door ons met aandacht geselecteerd worden.

Laat je verassen door ons assortiment en proef de mediterrane zon in jouw eigen keuken!

Met (h)eerlijke groeten – jullie GreenBites team